Barça
Esports Barça 29/04/2012

El Barça visita Vallecas aquesta nit després d'una setmana molt dura

Després de la victòria del Madrid aquest matí, si els blaugrana perden contra el Rayo, l'equip de Mourinho ja serà matemàticament campió de Lliga (21.30 h, Canal +)

Toni Padilla
2 min
Gerard Piqué supera el jugador del Rayo Botelho.

BarcelonaDesprés de quedar-se sense Josep Guardiola, sense Lliga de Campions i gairebé sense Lliga en tot just set dies, el Barça visita el camp del Rayo Vallecano en el partit que tanca la jornada de diumenge. De fet, si el Reial Madrid guanya el seu partit davant del Sevilla d'unes hores abans al Santiago Bernabéu (12 h), els homes de José Mourinho seran campions de Lliga si el Barça no suma els tres punts a l'estadi del barri de Vallecas.

Per visitar el menut estadi de Vallecas, el Barça no podrà comptar amb el lesionat Gerard Piqué, que va haver d'abandonar el partit del Chelsea després de rebre un cop al cap, ni amb Xavi Hernández, que estarà dues setmanes absent pels problemes al soli i a qui només s'espera per a la final de la Copa del Rei. En vista d'aquest panorama i quan falten quatre jornades per a la conclusió d'un campionat que serà prou dolorós, l'equip català intentarà mantenir frescos els jugadors que poden marcar les diferències a la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club, tot i que homes com Lionel Messi no descansaran, ja que tenen objectius personals, com ser el màxim golejador de Primera.

El Rayo, per la seva part, sol crear problemes al Barça a l'estadi del carrer Pallaso Fofó, i en els dotze enfrontaments entre tots dos a Vallecas, només tres han acabat amb victòria del Barça. Liderats per un Michu en un estat de forma genial, els homes de Sandoval viuen una de les millors temporades de la seva història malgrat la crisi econòmica que afecta aquesta modesta entitat. José Ramón Sandoval, un tècnic sempre valent, té nombroses baixes per a aquest partit, ja que no disposa d'Armenteros, Piti, Javi Fuego ni Pereira per lesió, a més dels sancionats José Manuel Casado i Mikel Labaka. Per contra, recupera els defenses Arribas i Tito i el davanter català Raúl Tamudo, que inicialment seria suplent.

Alineacions probables:

Rayo Vallecano: Joel; Tito, Arribas, Pulido, Aitor Núñez; Movilla, Trashorras; Lass, Michu, Pacheco; i Diego Costa.

FC Barcelona: Valdés; Montoya, Mascherano, Puyol, Adriano; Iniesta, Thiago, Cesc; Pedro, Messi i Tello.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc).

Estadi: Vallecas.

Hora: 21.30 hores, Canal +.

stats