Barça
Esports Barça 18/02/2013

El soci del Barça Vicenç Pla demana a Rosell que executi la sentència dels avals, i si no, ho farà ell

Reitera que no hi ha cap directiu de la junta actual darrere seu, i que si el president del Barça no actua, també el denunciaran per omissió

Albert Solé
1 min
Artur Travessa, Robert Blanch i Vicenç Pla, a la roda de premsa d'aquest dilluns

BadalonaVicenç Pla, el soci del Barça que ha posat en escac Joan Laporta i set exdirectius més, cedeix la responsabilitat d'executar la sentència del Tribunal Suprem a la junta directiva actual. De fet, d'entrada, Vicenç Pla demana que siguin els vuit exdirectius els qui avalin per pròpia voluntat, i que si en 15 o 20 dies no ho fan, demanarà que qui executi sigui la junta directiva actual. I si en 15 o 20 dies més no actua Sandro Rosell, ho farà ell.

"Tinc quatre anys per demanar executar aquesta sentència, però primer demano que aquests 8 directius avalin per pròpia voluntat. Ja els dic que hauran d'avalar, i seria trist que els obligués un jutge. Cedeixo a la directiva que demani l'execució, però si no ho fan, hauran d'explicar perquè als socis, i llavors triaré el moment més oportú per fer-ho jo", ha dit Vicenç Pla.

Vicenç Pla ha reconegut que no tots els vuit exdirectius tenen el mateix grau de culpa: "Jo no he decidit qui avala i qui no avala, això ho va decidir el jutge. Ara, dels vuit que són, que es reparteixin millor els diners en funció del grau de responsabilitat", i ha comentat que si algun d'ells té problemes econòmics, no és cosa seva.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Pla també ha reiterat moltes vegades que ell no té res a veure amb cap membre de l'actual directiva: "Tu veus algú darrera meu? No conec a ningú de la junta actual, només vaig saludar un dia el senyor Bartomeu quan els vaig anar a donar la meva signatura. Li vaig preguntar si quan entressin faria fora al senyor Joan Oliver, i em va dir que sí".

stats