BARÇA
Esports Barça 20/01/2011

Valdés vol més èxits: "No podem viure del passat"

El porter del Barça ha considerat que la plantilla era conscient que algun dia "perdrien" i confia que Pep Guardiola renovi pel "bé" de l'equip i del barcelonisme

Redacció
1 min
Víctor Valdés.

BarcelonaEl porter del Barça Víctor Valdés ha considerat que la plantilla era conscient que algun dia "perdrien", com va passar contra el Betis (3-1) en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, un "avís", i ha confiat en què el tècnic, Pep Guardiola, renovi pel "bé" de l'equip i del barcelonisme.

"Per què arribin els èxits no ens queda més remei que mantenir els peus al terra, hem de treballar cada dia. No podem viure del passat", ha declarat Valdés després de visitar les instal·lacions de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), on s'ha interessat per la formació i la integració de les persones discapacitades.

També ha considerat que l'actitud de l'equip contra el Betis sempre va ser "la millor". "Les circumstàncies van fer que encaixéssim dos gols molt aviat, però vam seguir de la millor manera, vam donar la cara en tot moment. Hem d'aprendre de les errades puntuals i que no ens torni a passar", ha afirmat.

"La Copa és una competició difícil, qualsevol equip que avança és per mèrits propis. No s'ha de donar ni per guanyada ni per perduda", ha assenyalat sobre l'eliminatòria contra l'Almeria.

Valdés també ha valorat el procés de renovació del tècnic Pep Guardiola. "No tinc dubtes, el mister seguirà. Personalment, sempre he mostrat el meu desig que segueixi el màxim de temps possible pel bé de l'equip, del Barça i pel bé de tots, ha afimat.

stats