Barça
Esports Barça 29/04/2011

Un Valdés còmic motiva els seus companys abans del partit

El porter del Barça va oferir un vídeo seu imitant el pilot de F1 Fernando Alonso i el presentador del NoDo

Redacció
1 min
Víctor Valdés, porter del Barça

BarcelonaSembla que el sopar a la ciutat esportiva de dilluns a la nit, abans d'emprendre el viatge cap a Madrid per disputar l'anada de semifinals de la Champions, va ser més entretingut de l'habitual.

Segons publica El PaísEl País, Víctor Valdés va oferir unes "bones postres" als seus companys. Després de sopar, els va posar un vídeo gravat per ell mateix amb “tècniques completament casolanes” en què feia imitacions del pilot asturià de Fórmula 1, Fernando Alonso, i del presentador del NoDo. Sembla, però, que el porter blaugrana no va emprendre sol aquesta faceta d'imitador i va tenir l'ajuda de Pep Costa, un dels assistents de l'equip, que va interpretar “diversos papers”.

Segons el diari, alguns testimonis que eren al sopar asseguren que més d'un dels presents “plorava de riure”.

Aquest és un exemple més que els vídeos motivadors abans dels partits importants funcionen al vestidor blaugrana. Tots els culers recorden l'exemple que va donar la volta al món, el vídeo que l'entrenador blaugrana va posar als seus jugadors minuts abans de disputar la final de Champions de fa dos anys, en què el Barça es va imposar al Manchester United i va aconseguir el trofeu europeu.

stats