Barça
Esports Barça 25/05/2011

La UEFA recorda que la revenda d'entrades és il·legal

L'organisme federatiu assegura haver trobat numeroses pàgines web on es revenen entrades per Wembley i amenaça amb fer controls a l'entrada de l'estadi anglès el dissabte

Redacció
1 min
La pàgina web de la UEFA alertant de la venda il·legal

BarcelonaLa UEFA i el Comitè Organitzador Local de la final de la UEFA Champions League de 2011 han descobert l'existència de nombroses companyies i pàgines web que ofereixen entrades i paquets d'allotjament per al partit. Una venta que "permet inflar molt els preus" de les localitats.

Segons explica l'organisme federatiu, "els aficionats que vulguin anar a la final de la Lliga de Campions hauran de saber que els únics venedors oficials de localitats són la UEFA i els dos clubs finalistes al costat dels seus agents oficials (els detalls dels mateixos hauran de ser consultats amb els clubs directament). Els paquets d'allotjament només poden ser adquirits a través de la Federació Anglesa de Futbol (FA)".

Per aquest motiu des de la UEFA insten els aficionats a "no comprar entrades ni paquets d'allotjament que incloguin localitats procedents de venedors no autoritzats ja que no s'acceptaran. A l'estadi de Wembley es realitzaran controls d'identitat i es denegarà l'entrada a aquelles persones que hagin adquirit les localitats a través de fonts no autoritzades".

La venda o oferiment d'entrades per a aquest partit és una delicte segons dicta la llei britànica. La UEFA i la FA estan treballant al costat de les autoritats amb l'objectiu de reduir al mínim la revenda d'entrades en el període previ a la final.

stats