BARÇA
Esports Barça 05/04/2011

Messi: “A aquestes alçades ja no sentim la pressió”

El davanter del Barça ha afirmat que treballa per eliminar del tot les molèsties musculars que pateix des del partit amb l'Argentina per poder estar al cent per cent

Nuria García
2 min
Leo Messi, atenent els mitjans gràfics abans de la roda de premsa.

BarcelonaEl davanter del Barça Leo Messi és conscient que el partit de la Lliga de Campions d'aquest dimecres, contra el Xakhtar, és molt important. "Sabem que juguem contra un rival molt complicat. Ens hem enfrontat a ells algunes vegades, sabem que serà complicat, sempre ens han posat problemes", ha comentat el jugador.

L'argentí ha reconegut que, a aquestes alçades, amb la Lliga, la Copa del Rei i la Lliga de Campions en joc, ja no nota la pressió. "A aquestes alçades ja no sentim la pressió. Sent els locals, potser estem obligats a anar a buscar el partit. Tampoc canvia res, perquè sempre ha estat així", ha dit Messi, que ha explicat que no està preocupat pel fet de portar dies sense veure porta. "Ni sabia els partits que portava sense fer gol! Tant de bo pugui convertir algun demà per ajudar l'equip, però no em preocupa. Estem passant per un moment que els davanters no estem fent molts gols, però a veure si ara hi tornem. És un moment decisiu. No estem preocupats. Generem ocasions i sabem que les convertirem".

Per a Messi, el fet de tenir el factor camp en contra no serà decisiu. "Hem de treure el partit, guanyar. L'important és guanyar i, si podem treure una bona diferència, millor. Serà un partit igualat, tant de bo puguem treure una diferència per poder anar amb una certa tranquil·litat allà", ha afirmat l'argentí, que ha comentat que encara nota algunes molèsties i que està treballant per estar al cent per cent.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Sobre el Xakhtar, Messi ha dit: "Recordo que és un equip fort, que juga molt bé. Quan hem jugat amb ells, sempre han estat partits igualats, com va ser el de la Supercopa. Serà difícil, és la Champions, on cap partit és fàcil. Hem de sortir molt mentalitzats ja que serà un partit important".

Messi també ha estat preguntat pel fet que la selecció espanyola pugui jugar la Copa Amèrica. "Em sorprèn. Personalment, crec que no té res a veure. No sé qui ho decideix, però em sembla estrany", ha reconegut.

stats