BARÇA
Esports Barça 02/01/2011

Migueli i Xavi reben l'homenatge del Camp Nou

El dia en què Xavi l'iguala com el jugador que més partits oficials ha jugat al Barça, Migueli ha fet el servei d'honor del partit dels blaugranes contra el Llevant

Nuria García
1 min
Xavi i Migueli han estat homenatjats pel Camp Nou

BarcelonaMigueli ha rebut l'homenatge del Camp Nou el dia en què Xavi Hernández l'ha igualat com a jugador que més cops ha vestit la samarreta del Barça, un total de 549 partits oficials. Migueli, que ha saltat al terreny de joc amb el seu fill Samuel, ha estat, juntament amb Xavi, aplaudit pel Camp Nou.

Ha estat el seu fill qui ha fet la sacada d'honor del partit de Lliga que enfronta els de Pep Guardiola amb el Llevant. Ara, Migueli veu el partit a la llotja.

Un cop ha acabat el partit, els jugadors del primer equip han felicitat Xavi Hernández. Tots els seus companys han saltat per sorpresa a la gespa amb una pancarta que deia "Xavi, t'estimem". El jugador ha adreçat unes paraules a l'afició: "Em sento molt estimat. És un orgull portar aquesta samarreta i espero poder portar-la molts anys més. Gràcies a tots, de tot cor", ha afirmat, emocionat, entre aplaudiments.

stats