Barça
Esports Barça 04/04/2012

El Barça anuncia la renovació de Muniesa

El defensa ha signat aquest dimecres la pròrroga automàtica per un any més que estava inclosa en el seu anterior contracte –signat el 15 de febrer de 2011– i la temporada vinent tindrà fitxa del primer equip

Ara
1 min
Mestre, Muniesa, Zubizarreta i Bartomeu

BarcelonaEl Barça ha comunicat a Marc Muniesa que aplica la clàusula de renovació del seu contracte fins al juny del 2013, amb fitxa del primer equip.

Marc Muniesa ha signat aquest dimecres la pròrroga automàtica per un any més que estava inclosa en el seu anterior contracte –signat el 15 de febrer de 2011– i la temporada vinent tindrà fitxa del primer equip.

El defensa de Lloret de Mar, de 20 anys, destaca per la seva polivalència, com ha demostrat aquesta temporada amb el Barça B: ha actuat de central, de lateral esquerre i fins i tot de migcampista. Des de la baixa d'Éric Abidal, Muniesa s'ha incorporat a la dinàmica del primer equip. És un habitual en els entrenaments i va disputar alguns minuts en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen.

stats