Publicitat
Publicitat

Barça

El Barça arriba a València i és rebut per una vintena de seguidors

L'expedició del Barça, encapçalada pel seu president Sandro Rosell, ha arribat a València poc després del migdia i ha sigut rebuda per una vintena de seguidors de l'equip que han donat ànims als jugadors per al partit d'aquesta nit (21h)

L'expedició del Barça , encapçalada pel seu president Sandro Rosell , ha arribat a València poc després del migdia i ha sigut rebuda per una vintena de seguidors de l'equip que han donat ànims als jugadors per al partit d'aquesta nit (21h).

La delegació blaugrana es va acomodar fins a l'hora del partit en un hotel situat a tres-cents metres del camp de Mestalla , on aquesta nit es disputarà l'anada de la semifinal de la Copa del Rei entre el València i el Barcelona .

Els pocs seguidors que van anar a la porta de l'hotel portaven alguna bandera del club i fins i tot una samarreta de la selecció argentina amb el dorsal 10 i el nom de Leo Messi .

L'anècdota de l'arribada del Barcelona a València s'ha produït en el moment en què els dirigents , tècnics i jugadors baixaven de l'autobús a la porta de l'hotel . En baixar de l'autobús Pep Guardiola , tècnic de l'equip , s'ha donat un cop al cap amb el mirall retrovisor .

A partir d'aquest moment , una persona s'ha situat al costat de la porta de l'autobús i ha tapat amb la mà el retrovisor perquè cap dels que havien de baixar després tingués un contratemps .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT