BARÇA
Esports Barça 07/02/2011

Navarro, escollit per tercer cop millor jugador del mes de l'Eurolliga

L'escolta blaugrana ha estat escollit millor jugador del mes de gener de l'Eurolliga. És el tercer cop, després d'haver-ho estat ja el gener del 2006 i l'abril del 2010

Redacció
1 min
Joan Carles Navarro i Domen Lorbek

BarcelonaL'escolta blaugrana Joan Carles Navarro ha estat escollit per tercer cop millor jugador del mes de l'Eurolliga, després del reconeixement que se li va tributar el mes de gener del 2006 i l'abril del 2010.

La distinció com a jugador del mes de l'Eurolliga combina el rendiment i el lideratge, aspectes en què el jugador català ha donat motius de sobres per erigir-se com el gran protagonista del mes, ja que les seves aportacions han permès al Barça aferrar-se a la primera posició del grup en el Top 16.

Amb una mitjana de 21,3 punts en els tres partits del Top 16, Joan Carles Navarro va ser decisiu en el partit contra el Maccabi (81-71), partit en què els sis últims punts van ser determinants per a la victòria blaugrana, tot i que Navarro en va acabar marcant 24 durant tot el partit.

A la pista de l'Olimpija, una última cistella del blaugrana va permetre al seu equip sumar la segona victòria del Barça (67-68). El tercer triomf del Barça al Top 16, davant la Lottomatica (80-56), ja va ser en el mes de febrer.

stats