Barça
Esports Barça 07/11/2012

El Barça busca la classificació matemàtica al camp d'un Celtic ultradefensiu

El conjunt de Glasgow ja va estar a punt de donar un ensurt al Camp Nou en la jornada anterior de la Chapmpions. Un triomf blaugrana asseguraria un bitllet pels vuitens de final

Ara
2 min
Leo Messi, Xavi Hernàndez i Andrés Iniesta

BarcelonaEl Barça ho té tot de cara per classificar-se pels vuitens de final de la Champions, i aquest vespre ho pot aconseguir matemàticament al camp del Celtic de Glasgow (20.45, Canal+ Lliga de Campions). Si els de Tito Vilanova guanyen passaran ronda matemàticament, i depenent de la combinació de resultats també podrien assegurar-se el primer lloc del grup.

Adriano es va lesionar a l'últim partit de Lliga, però el tècnic recupera Gerard Piqué després de set setmanes per problemes al turmell. Tanmateix, és possible que el defensa encara no jugui de titular. Sigui com sigui, l'objectiu del tècnic és aconseguir trencar amb més facilitat la defensa escocesa, que en el partit del Camp Nou va estar a punt de puntuar. Només un gol de Jordi Alba al descompte va donar els triomf al Barça, que lidera el grup G amb 9 punts. Per darrera, el Celtic amb 4, l'Spartak de Moscou amb 3 i el Benfica amb tan sols 1 punt.

El pla del Celtic per aquest dimecres, atenent la diferència tècnica entre els dos equips, no diferirà gaire del presentat al Camp Nou, amb una tàctica ultradefensiva, i amb la intenció d'aprofitar les accions a pilota parada que es puguin produir durant el partit.

El conjunt britànic necessita els punts per assegurar-se la segona plaça en la lligueta de la primera fase de la 'Champions', amenaçada per un Spartak de Moscou que acumula tres punts, tan sols un menys que els de Lennon.

El tècnic irlandès espera comptar en el seu atac amb Samaras per a la crucial cita contra els blaugranes, si bé el grec, que es recupera d'unes molèsties al turmell, serà dubte fins a l'últim moment per saltar a la gespa del Celtic Park.

stats