Barça
Esports Barça 26/10/2011

El Barça signa un acord de col·laboració amb l'Agència Estatal Antidopatge

L'objectiu és difondre i fomentar els valors de l'esport net a través de seminaris sobre la legislació antidopatge i els efectes perniciosos del dopatge per a la salut

Ara
1 min

BarcelonaEl president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el director de l'Agència Estatal Antidopatge (AEA), Francisco Javier Martín del Burgo Simarro, han signat avui al Camp Nou un conveni de col·laboració per difondre i fomentar els valors de l'esport net en la formació esportiva així com conscienciar dels perjudicis del dopatge i protegir la salut de l'esportista. Aquest conveni és fruit de l'esforç de les dues institucions per fomentar aquests valors. En el cas del FC Barcelona, el Dr. Jordi Monés, directiu responsable de l'Àrea Mèdica, ha estat qui ha liderat aquest projecte des de l'inici del mandat de la junta directiva.

L'acord preveu l'organització i posada en marxa de manera conjunta de seminaris, jornades, publicacions i ponències per a la promoció dels valors inherents a la pràctica esportiva, així com la inclusió en els cursos i màsters organitzats o promoguts pel FC Barcelona d'àrees de coneixement sobre legislació antidopatge i sobre els efectes perniciosos per a la salut de l'esportista que comporta el consum de substàncies prohibides.

stats