Barça
Esports Barça 23/05/2011

El Barça espera rebre aquest dimarts una comunicat oficial d'Europa per decidir com viatja

Segons ha informat RAC 1, el Barça té previst volar dimecres, però podria avançar el desplaçament a aquest dimarts si veu que la situació del volcà d'Islàndia es complica

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola.

BarcelonaEl Barça no vol que una altre volcà d'Islàndia els engegui a rodar la preparació del partit més important de l'any, com ja va passar en les semifinals del curs passat contra l'Inter, però això treballen amb la màxima previsió.

Segons ha informat RAC 1 al seu programa 'Tu diràs', el Barça té previst volar dimecres, però podria avançar el desplaçament a demà si veu que la situació del volcà d'Islàndia.

Guardiola ha explicat que el club espera rebre demà -"hauríem volgut rebre'l avui", ha dit- un comunicat oficial de l'organisme competent europeu que els digui si poden continuar amb el pla previst -agafar una avió el dijous al migdia cap a Londres-, o bé si l'han de variar per l'amenaça del núvol de cendra del volcà, i l'han d'avançar a dimecres i en tren i autocar.

En aquest sentit el tècnic ha comentat que ells saben que d'una manera o altre arribaran a temps a Londres, però que el preocupen els aficionats: "Desitjo que el volcà no afecti a tota la gent que vulgui viatjar, ja que els aficionats del United ho tindran més fàcil, serà una llàstima que no ens poguessin acompanyar, tant de bo el volcà s'esperi un parell de dies més a despertar-se". I és que, com diu el tècnic català, "si no hi avió, hi ha el túnel per anar-hi en cotxe o hi ha i el vaixell, al cap i a la fi això és un espectacle per a la gent".

Amb certa ironia, quan li han preguntat a Guardiola si demanaria a la UEFA que s'ajornés la final i l'afició del Barça no pot viatjar a Londres, ha respost: "La UEFA no ajorna mai res. Nosaltres intentarem ser-hi, i esperem que la gent també hi sigui".

stats