Barça
Esports Barça 11/01/2011

El Barça confirma Gerard Guiu com a nou cap del gabinet de presidència

Guiu té 31 anys i havia treballat amb Marina Geli a la Conselleria de Salut. L'altre canvi serà Ketty Calatayud com a nou cap de comunicació, en el lloc de Pere Jansà

Redacció
1 min

BarcelonaEl Barça ha fet oficial aquesta tarda que Gerard Guiu s'incorporarà demà a l'organigrama del club com a nou cap de gabinet de presidència, un càrrec de nova creació. Guiu té 31 anys i és llicenciat i màster en dret per ESADE i màster de periodisme per la Universitat de Barcelona i la University Columbia de Nova York. A més, té molta experiència en aquest tipus de feina ja que ha sigut cap de gabinet d'Esther Giménez-Salinas al rectorat de la Ramon Llull, cap de gabinet de l'alcalde de Lleida Ángel Ros, i cap de gabinet de Marina Geli a la conselleria de Salut.

El segon canvi en l'organigrama de comunicació del club també és imminent i serà l'incorporació de la periodista Ketty Calatayud, que ha treballat bona part de la seva carrera a la Vanguardia. Aquests canvis significaran que es trobarà un nou càrrec per a Pere Jansà, actual cap de comunicació del club.

stats