Barça
Esports Barça 16/09/2012

El Barça confirma que Puyol estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa per la lesió al genoll

El capità blaugrana es va lesionar durant el partit contra el Getafe i va haver de ser substituït al segon temps. La primera exploració ja va determinar el temps de baixa, que s'ha confirmat aquest diumenge després de les proves mèdiques

Ara
1 min
Carles Puyol, a Getafe

BarcelonaEl Barça ha confirmat aquest diumenge que Carles Puyol estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa per la lesió que es va fer al genoll al camp del Getafe. El capità va demanar el canvi al minut 8 del segon temps, quan va fer un mal gest amb el genoll esquerre mentre lluitava per una pilota.

Després d'una primera exploració, els metges li van diagnosticar un "estirament del lligament encreuat posterior del genoll esquerre", i van preveure un mínim d'un mes de baixa.

Aquest diumenge els serveis mèdics li han realitzat més proves, i han confirmat tant l'abast de la lesió com el temps de baixa, que serà d'entre quatre i sis setmanes segons l'evolució. Això fa que sigui pràcticament impossible que Puyol estigui disponible per al clàssic al Camp Nou contra el Reial Madrid (7 d'octubre).

"Puyol és importantíssim i esperem recuperar-lo aviat. Els últims anys sempre hem tingut problemes amb els centrals per les lesions", va dir l'entrenador Tito Vilanova després de l'enfrontament.

stats