Barça
Esports Barça 21/12/2011

El Barça confirma que Xavier Martín serà el nou director de comunicació del club

És la tercer que ocupa aquest càrrec des que Sandro Rosell va accedir a la presidència. L'anterior era Ketty Calatayud, qui ara s'encarregarà de premsa del president

A. S.
1 min

BarcelonaXavier Martín serà el nou director de comunicació del Barça. Així ho ha confirmat aquest dimarts el portaveu de la junta directiva del club, Toni Freixa, en la compareixença posterior a l'última reunió de la junta directiva d'aquest any 2011, qui ha afegit que "és un gran professional que ens permetrà millorar".

Martín era el director general de l'Agència de Comunicació TAPSA Barcelona, i ja estava lligat al club perquè era membre de la comissió esportiva. Va ser un membre destacat de la candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol d'Andreu Subies, que va ser la guanyadora. Tanmateix, el que s'ha confirmat com a nou assessor de comunicació del Barça, no va durar ni tres mesos com a directiu de la FCF, i va ser la primera dimissió de l'equip de Subies, que va justificar la marxa de Martín per desavinences.

Xavier Martín, amic del germà de Sandro, Sergi Rosell, i que ja va col·laborar en la campanya de les passades eleccions, serà el màxim responsable dels missatges que transmeti el Barça com a club, i estarà per sobre del cap de gabinet (Gerard Guiu) i dels responsables de comunicació (Ketty Calatayud) i protocol (Ramon Pujol).

Tanmateix, és el tercer director de comunicació que té el club des que Rosell es va fer càrrec de la presidència.

stats