Barça
Esports Barça 20/03/2012

El Barça confirma que allargarà l'estada a Milà per la vaga general

L'endemà del partit (dijous 29), el club es quedarà a la ciutat italiana, on farà els entrenaments que hauria fet a Barcelona, i tornarà a la capital catalana el divendres 30

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça ha confirmat que allargarà l'estada a Milà per la vaga general del dijous 29 de març. L'equip de Pep Guardiola juga el dimecres 28 contra el Milan a San Siro i, segons la rutina habitual en els partits de Champions, l'equip hauria de tornar l'endemà a la capital catalana. Però la vaga general, i els problemes que se'n poden derivar, ha obligat el club a canviar els plans: es quedaran un dia més a Itàlia i retornaran a Barcelona el divendres 30.

En els partits de Lliga de Campions fora del Camp Nou, el Barça acostuma a quedar-se a dormir a la ciutat estrangera després del partit i a tornar l'endemà cap a Barcelona. Però com que el dia de retorn coincideix amb la vaga general (dijous 29 de març), el club ha decidit fer un canvi de plans.

Una de les opcions hauria estat tornar just després d'acabar el partit, però l'avió amb l'expedició blaugrana hauria aterrat la matinada del dia de la vaga. Així, i per evitar problemes, l'equip es quedarà a Milà i tornarà el divendres 30.

stats