Esports Barça 15/09/2012

El Barça B busca consolidar la bona ratxa contra la Ponferradina

L'equip que dirigeix Eusebio intentarà sumar la seva tercera victòria consecutiva contra els lleonesos

Jordi Mestre
2 min
El Barça B recupera la rialla davant un Sabadell fluix (2-0)

BarcelonaEl FC Barcelona B s'enfrontarà aquest dissabte (18.00 h, Esport 3) a la Ponferradina en el partit corresponent a la cinquena jornada del campionat de Segona Divisió - Lliga Adelante. En cas de vèncer, els blaugranes encadenarien la seva tercera victòria consecutiva al campionat.

Antecedents

La Ponferradina va baixar fa dues temporades a la Segona Divisió B, raó per la qual la passada campanya no es va produir el duel contra el Barça B. El precedent més recent es remunta a la 2010/11, quan ambdós equips van empatar a un gol al Miniestadi.

FC Barcelona B

L'entrenador dels locals, Eusebio Sacristán, no podrà comptar amb Gerard Deulofeu, convocat amb el primer equip pel partit de Getafe. El defensa Sergi Gómez tampoc hi serà després de ser expulsat a Guadalajara en l'última jornada: el polivalent Carles Planas podria ser el seu substitut a l'onze inicial. L'equip blaugrana, el segon màxim golejador de la categoria, intentarà seguir sumant de tres en tres per apropar-se a la part alta de la classificació.

SD Ponferradina

L'equip que entrena Claudio Barragán arriba carregat de moral després de superar el Vila-Real a la tercera ronda de la Copa del Rei el passat dimecres. Els castellans no podran disposar del davanter Alfredo Mayordomo, "Máyor", per lesió, però recuperaran el brasiler Yuri de Souza. Guanyar per aconseguir el màxim de punts en el mínim temps possible i instal·lar-se a la zona tranquil·la de la taula serà la principal prioritat d'un equip que té la permanència com a objectiu.

Alineacions probables

Barça B: Oier; Balliu, Lombán, C. Planas, Grimaldo; Ilie, S. Roberto, Rafinha; Femenía, Lobato i Araujo.

Ponferradina: O. Quintana; Carpio, Samuel, C. Ruiz, Nano; Acorán, Jonathan, Juande, Iván Moreno; Yuri i Urko Vera.

stats