BARÇA
Esports Barça 01/06/2011

El Barça crearà una “grada jove d'animació” per omplir el Camp Nou la propera temporada

El club també posa en marxa el sistema de seient lliure invertit per als socis que s'hi apuntin i que vagin a menys de cinc partits al llarg de la temporada. Si els socis no comuniquen 72 hores abans que volen anar al partit, el club posarà l'entrada a la venda

Redacció
1 min
Toni Freixa considera molt greus les acusacions de Mourinho, i el decep que el Madrid les corrobori.

BarcelonaEl FC Barcelona es marca l'objectiu d'omplir el Camp Nou a cada partit i “no només per les finals”, tal com ha explicat el portaveu de la junta directiva del club, Toni Freixa. Per això, posarà en marxa diversos mecanismes entre els quals destaca la creació d'una “grada d'animació” formada per 1.400 seients que s'hauran de repartir els 4.000 socis d'una associació que orbitarà al voltant del club. També s'ha acordat la instauració d'un sistema de “seient lliure invertit”, que anirà adreçat als abonats que registren menys assistència. Amb el nou sistema, els abonats hauran de dir tres dies abans que volen anar al partit. Si no ho fan, el club posarà el seient a la venda. Freixa també ha informat que el club canviarà la gespa de l'estadi l'última setmana de juliol.

La posada en funcionament del sistema de seient lliure invertit es comunicarà per carta als socis que vagin a menys de cinc partits al llarg de la temporada. Els que s'hi apuntin, hauran de comunicar 72 hores abans de cada partit que hi volen assistir. En cas contrari, el club entendrà que pot disposar de l'entrada. Pel que fa a la grada jove, Freixa ha explicat que s'instal·larà a la primera graderia de l'estadi. Les persones que en vulguin formar part hauran d'inscriure's a la web de l'associació que gestionarà l'assistència, i que estarà sota el control dels Mossos. Les entrades per a aquesta modalitat valdran la meitat que a les taquilles.

Freixa també ha explicat que el club retallarà el pressupost de les seccions i en suprimirà algunes, com la de beisbol.

stats