Barça B
Esports Barça 05/07/2011

El Barça B puja vuit jugadors del Juvenil

Ivan Balliu, Albert Dalmau, Sergi Gómez, Oriol Rosell, Gustavo Ledes, Javi Espinosa, Rafa Alcántara i Gerard Deulofeu passen oficialment a les files del filial blaugrana

Redacció
1 min
Gerard Deulofeu a l'entrenament d'aquest matí

BarcelonaDesprés que dilluns el club confirmés el retorn de Riverola i Cuenca a la disciplina del Barça B, dimarts la pàgina web del Barça ha informat que vuit jugadors del Juvenil A passaran a jugar a Segona Divisió sota les ordres d'Eusebio Sacristán.

Alguns d'ells ja han compaginat aquesta temporada la presència al Juvenil d'Òscar Garcia i al B de Luis Enrique, com és el cas de Sergi Gómez. El central, de 18 anys, fins i tot ha arribat a debutar amb el primer equip. Va ser en la darrera edició de la Supercopa d'Espanya, contra el Sevilla.

Altres jugadors que han participat ja a Segona Divisió aquesta temporada han estat Albert Dalmau, Javi Espinosa, Rafa Alcántara i Gerard Deulofeu, que va anar convocat amb la primera plantilla al partit contra la Reial Societat a Sant Sebastià, tot i que no va debutar.

Novells seran, en canvi, Oriol Rosell, central de 18 anys, Ivan Balliu, defensa polivalent de 19 anys, i Gustavo Ledes, migcampista de 18 anys i nascut al Brasil, tot i que nacionalitzat portuguès.

stats