Barça
Esports Barça 27/07/2012

El Barça disposarà de 575 localitats al Bernabéu per a la tornada de la Supercopa

El club les repartirà entre els socis (390), penyes (98) i compromisos (86). El preu oscil·la entre els 40 i els 145 euros i es podran demanar a partir de l'1 d'agost

Ara
1 min
Santiago Bernabéu

BarcelonaEl Barça ha comunicat que disposarà de 575 localitats per al partit de la Supercopa d'Espanya al Santiago Bernabéu. Serà la tornada de l'eliminatòria, que es disputarà a l'estadi madridista el 29 d'agost (22.30 h), i els socis podran demanar-les a través de la web del club a partir del dimecres 1 d'agost.

Com és habitual, el Barça repartirà aquestes entrades entre els socis (390), penyes (98) i compromisos i patrocinadors (86).

Procés a través de la web

El Barça obrirà el proper dimecres 1 d'agost a les 10 del matí el procés, que serà exclusiu per als socis del club i s'haurà de fer a través d'un formulari disponible a la secció d'entrades de la web: www.fcbarcelona.cat.

Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Sorteig el dia 6 d'agost

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dilluns 6 d'agost se sortejaran davant notari entre els socis inscrits. Els dies 7 i 8 d'agost, el club es posarà en contacte amb els socis agraciats i el repartiment de localitats es farà els dies 16 i 17 d'agost a les taquilles principals. La inscripció es considerarà una intenció en ferm de la compra de l'entrada. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

El preu de les entrades per a aquest clàssic oscil·la entre els 40 euros, la més barata, i els 145 euros, la més cara. Els socis alevins queden exclosos d'aquest procés.

stats