COPA DEL REI
Esports Barça 30/03/2012

Els socis del Barça ja poden demanar les entrades de la final de la Copa del Rei

El termini de sol·licitud s'acabarà el pròxim 4 d'abril a les 19 hores, i les entrades només són disponibles per a socis

Ara
1 min
20.000 entrades per al Barça a la final de Copa

BarcelonaAquest divendres s'ha posat en marxa, a través del lloc web oficial del Barça, el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei a Madrid contra l'Athletic Club (25 de maig, a les 22 hores). Aquest procés, que és exclusiu per als socis, restarà obert fins al 4 d'abril a les 19 hores.

Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Els socis alevins queden exclosos d'aquest procés.

Totes les sol·licituds es tractaran després que s'acabi el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 10 d'abril, a les 10 hores, se sortejaran, davant notari, entre els socis inscrits, en un acte públic a les instal·lacions del club. Els dies 10, 11 i 12 d'abril, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades i n'efectuarà el cobrament.

stats