COPA DEL REI
Esports Barça 16/03/2011

El número de la sort en el sorteig de les entrades per a la final de Copa és el 29.904.

Aquest dimecres ha tingut lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs el sorteig davant de notari per a l’adjudicació de les entrades per a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid de Mestalla. El número de sol·licitud a partir de la qual s'han començat a adjudicar les entrades és el 29.904.

Toni Padilla
2 min
El sorteig d'entrades per a la final de Copa de Mestalla

BarcelonaEl número 29.904 és l'afortunat, el número a partir del qual s'adjudiquen les entrades per a la final de Copa de Mestalla, d'acord amb el sorteig d'aquest matí al Camp Nou. S'havien demanat 72.767 entrades englobades en 32.514 sol·licituds, però el Club disposava de 13.406 entrades per a socis. La gran expectació que ha generat aquesta final ha fet que l’assignació hagi necessitat un sorteig fet a través d’un programa informàtic, en aquest cas, validat pel notari Gerard Conesa.

Ara, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats a través del mail que van donar en el moment de fer la inscripció per sol·licitar aquestes entrades. Segons ha informat el club, "el primer pas en l’assignació d’entrades, després de conèixer el primer número de petició, serà comprovar que els socis estiguin al corrent de pagament i no tinguin obert cap expedient disciplinari pel Club".

Amb els socis que compleixin aquests requisits, es començaran a adjudicar les localitats a les peticions afortunades. El Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

La recollida d’aquestes entrades serà del 4 al 12 d’abril (excepte el 9 i 10 d’abril, que és cap de setmana) a les taquilles del FC Barcelona. De dilluns a dijous, de 8.30 h a 18.30 h, i el divendres, de 8.30 h a 14.30 h.

En el moment de fer la inscripció es demanava introduir les dades d’una targeta bancària. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de la reserva. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

L'actual directiva ha intentat que el procediment de repartiment de les entrades quedi ben clar després de la polèmica d'altres anys. Tal com han explicat, "cal recordar que el Club disposava de 13.406 entrades per als socis i 3.351 per a les penyes. Com a principal novetat aquesta temporada, el Club ha posat a disposició dels seus socis i penyes el 85% de les entrades, una millora respecte al 80% que es destinava en temporades anteriors. El 15% restant (2.957 entrades) seran per als compromisos esportius i institucionals del Club i patrocinadors".

Sobre la capacitat total de Mestalla, de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 19.714 entrades (el 40% de l’aforament), mentre que el 20% restant seran per a l'RFEF.

stats