BARÇA
Esports Barça 22/04/2011

Penúltim entrenament del Barça abans de rebre l'Osasuna

El Barça ha fet el primer entrenament després de la desfeta a la Copa contra el Madrid. Puyol s'ha exercitat al marge d'un grup al qual s'ha incorporat Thiago, del B

Redacció
1 min
Pedro, durant un entrenament d'aquesta temporada. FCBARCELONA.CAT

Sant Joan DespíLa plantilla del primer equip del Barça s'ha exercitat aquest matí a la ciutat esportiva Joan Gamper. Ha estat el primer entrenament després de caure contra el Reial Madrid en la final de la Copa del Rei de dimecres, i també ha estat el penúltim abans del partit de Lliga que enfrontarà els blaugranes a l'Osasuna al Camp Nou dissabte. Aquest dissabte al matí, l'equip saltarà novament a la gespa (11.30 hores), en aquest cas del Camp Nou, per deixar enllestida la preparació d'aquest partit.

Aquest matí, sobre la gespa s'han exercitat 19 jugadors: els 18 del primer equip més Thiago, del filial. Puyol ha fet un entrenament específic a banda de la resta dels seus companys, mentre que Abidal, Adriano i Bojan, lesionats, han seguit fent treball també a banda del grup per recuperar-se de les seves respectives molèsties.

Finalment, aquest matí els jugadors han rebut la visita de Toni Nadal i de Carles Costa, entrenador i representant de Rafa Nadal, que durant aquests dies participa en l'Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó.

stats