BARÇA
Esports Barça 20/08/2011

Tots els jugadors del Barça s'entrenen en un entrenament voluntari

La convocatòria de la vaga de futbolistes ha fet que Guardiola declari l'entrenament d'aquest matí voluntari, però cap jugador ha deixat de treballar, ja que l'AFE ha acordat fer la vista grossa amb els entrenaments

Redacció
1 min
Maxwell, durant l'entrenament voluntari

BarcelonaJosep Guardiola ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles en l'entrenament d'aquest dissabte. La millor notícia ha estat la tornada de Maxwell Scherrer al grup, tot i que només ha pogut completar una part de la sessió amb els seus companys. El lateral brasiler havia patit una sobrecàrrega abdominal les darreres setmanes.

La sessió s'ha dut a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha comptat amb la presència dels jugadors del Barça B Martín Montoya i Jonathan Dos Santos, que aquest divendres també van sortir a la fotografia oficial de la UEFA.

Aquest dissabte, el Camp número 1 i número 2 de la Ciutat Esportiva ha vist, també, Carles Puyol, Alexis Sánchez i Ibrahim Afellay, els jugadors que fan treball al marge del grup ja que s'estan recuperant de les seves respectives lesions. Aquesta dissabte, a partir de les 19 hores, hi haurà una segona sessió que és voluntària pels jugadors.

stats