Barça
Esports Barça 20/07/2012

El Barça fa un entrenament matinal amb quatre porters

Villa, Fontàs i Alves han participat amb la resta del grup, mentre que Thiago i Cuenca han continuat amb el treball específic de recuperació

Efe
1 min
Els quatre porters del Barça

Sant Joan DespíDesprés de gaudir ahir d'una tarda de descans, la plantilla del Barça ha tornat aquest divendres a la feina i ho ha fet amb la presència de fins a quatre porters al camp d'entrenament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els porters del Barça B Miguel Bañuz i Jordi Masip s'han incorporat a l'activitat de la resta del grup. I, per tant, s'han sumat a José Manuel Pinto i Oier Olazábal a la sessió matinal.

En total, s'han exercitat 22 jugadors. Els dotze disponibles del primer equip i deu més del filial: els vuit que hi han estat presents al llarg de tota la setmana (Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Kiko Femenía i Lobato) i els porters Bañuz i Masip.

Seguint amb la dinàmica dels últims dies, Villa, Fontàs i Alves han participat amb la resta del grup, mentre que Thiago i Cuenca han continuat amb el treball específic de recuperació de les seves respectives lesions. Està previst que, a partir de les 19.00 hores, l'equip torni a entrenar-se al mateix escenari.

stats