Barça
Esports Barça 11/08/2012

El Barça afronta l'últim test estiuenc de pretemporada contra el Dinamo de Bucarest

Els blaugranes tanquen la preparació abans de l'inici de la Lliga. Els de Tito Vilanova han jugat 4 amistosos resolts amb dues victòries i dos empats

M. Molina
1 min
Imatge d'un entrenament del Barça aquesta pretemporada

BarcelonaEl Barça afronta aquest vespre l'últim partit de pretemporada abans de començar, d'aquí una setmana, la competició oficial amb el primer partit de Lliga. Els de Tito Vilanova tanquen els amistosos estiuencs amb un enfrontament al camp del Dinamo de Bucarest (19.15 h, TV3 i GolT).

Serà l'últim test perquè els jugadors agafin ritme competitiu i s'acabin de conjuntar després de les vacances -sobretot els internacionals, que van ser els últims d'arribar-. Però no només això. Tito Vilanova també afronta el matx amb l'objectiu de treure més conclusions sobre els jugadors del filial que aquest estiu han pujat al primer equip.

El possible retorn de Fontàs

El partit d'aquest vespre pot ser important per Andreu Fontàs. El defensa català, que es va lesionar de gravetat a principis d'any, va rebre l'alta mèdica aquesta setmana i podria tenir els primers minuts contra el Dinamo de Bucarest.

D'altra banda, Dani Alves ja està recuperat després de la contusió al taló dret que es va fer en l'últim amistós contra el United. Mentre Carles Puyol és dubte fins a última hora per la sobrecàrrega a la cuixa dreta que li va impedir entrenar-se amb el grup aquest divendres.

Un Barça invicte

El Barça es manté invicte, tot i que dels quatre partits ha sumat dos empats, precisament contra els rivals de més entitat: PSG (2-2) i Manchester United (0-0). Aquest vespre, els de Tito Vilanova intentaran ampliar aquesta estadística, mantenir-se forts en defensa, i recuperar l'olfacte golejador que no van tenir ara fa tres dies.

stats