BARÇA
Esports Barça 11/01/2012

El Barça estrenarà l’escut de campions del món a la samarreta en el partit a Pamplona

L'escut daurat se situarà sobre el de la Fundació Qatar i hi apareix la Copa del Món i la inscripció "World Champions 2011"

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça estrenarà aquest dijous a Pamplona, en el partit de Copa contra l'Osasuna, l'escut de campió del món que atorga la FIFA als guanyadors del Mundial de Clubs. El Barça podrà lluir aquesta distinció a les seves samarretes en tots els partits que es disputin fins després de la final de la Copa Mundial de Clubs 2012 al Japó. Damunt del logotip de la Fundació Qatar se situa el logotip daurat, on apareix la Copa del Món i la inscripció "World Champions 2011".

Aquesta serà la segona vegada que el Barça porti l'escut de campió, després d'estrenar-la un cop aconseguit l'èxit a Abu Dhabi. Anteriors guanyadors del Mundial de Clubs de la FIFA també han tingut el privilegi de lluir a les seves equipacions la insígnia daurada.

Els aficionats que adquireixin la samarreta del Barça també podran incorporar el logo de la FIFA, amb un cost afegit de 5 euros. Les persones que ho desitgin, i que ja disposin d'una equipació blaugrana d'aquesta temporada, també podran afegir l'escut, a les FCBotigues i als punts de venda oficials de Nike, entre d'altres.

stats