Barça

La directiva ha aconseguit fraccionar els pagaments del traspàs

Portes obertes al Camp Nou per a la presentació de Cesc

El club blaugrana ha fet oficial un principi d'acord amb l'Arsenal pel migcampista català durant el descans del partit d'anada de la Supercopa

Cesc Fàbregas signarà aquest migdia el seu nou contracte com a jugador del FC Barcelona i després protagonitzarà una sessió fotogràfica al Camp Nou amb les portes obertes perquè l'afició pugui donar-li la benvinguda. Després que Barça i Arsenal acordessin divendres el traspàs del jugador, el club blaugrana ha fet oficial durant el descans del partit d'anada de la Supercopa que ha arribat a un principi d'acord amb l'Arsenal FC pel traspàs de Cesc. Tan sols falta signatura de l’acord definitiu i de la revisió mèdica, que tindrà lloc abans de la signatura del contracte. El futbolista ha aterrat de matinada a Barcelona amb un vol privat procedent de Luton, i signarà el seu nou contracte a les 12.30 h. Després, protagonitzarà a les 13.30 h una sessió fotogràfica oberta al públic al Camp Nou seguida de la primera roda de premsa com a blaugrana, a les 14 h.

Les xifres del traspàs

Segons ha informat TV3, la directiva blaugrana ha aconseguit fraccionar els pagaments del traspàs, amb una fórmula que satisfeia el club gunner i que no suposava un esforç excessiu per a l'economia culer. D'entrada, el Barça abonarà un total de 14,5 milions d'euros de manera immediata. I després, al mes d'octubre, el club farà un segon pagament d'aquesta mateixa quantitat econòmica. Un cop fet aquest primer pagament de 29 milions, el Barça arribarà fins als 34 a raó d'un milió d'euros per temporada. Aquests 5 milions són els que ha renunciat Cesc Fàbregas del seu salari, i que es pagaran directament al conjunt anglès.