Barça
Esports Barça 09/03/2013

El Barça examina la seva confiança contra el Deportivo abans de rebre el Milan (20h)

Els blaugranes tenen les baixes de Valdés, sancionat, i Bartra, lesionat. Roura no descarta rotacions però avisa que és important "sumar els tres punts per mantenir l'avantatge a la Lliga"

Natalia Arroyo
2 min
Leo Messi celebra un dels tres gols contra el Deportivo

BarcelonaLa depressió futbolística que tres mals resultats ha provocat en l’entorn barcelonista se supera amb reflexió i competició. La primera part ja s’ha fet durant una setmana sense partits i la segona, s’haurà d’afrontar aquest vespre al Camp Nou, amb la visita del Deportivo de la Corunya (20h, GolT / Canal+Liga). L’avantatge a la Lliga (d’onze punts sobre l’Atlètic de Madrid i de tretze sobre el Madrid) fa pensar que el Barça prioritzarà esforços de cara al partit de tornada contra el Milan dimarts. Però Jordi Roura recordava divendres en roda de premsa que “és molt important mantenir l’avantatge en Lliga”, per recuperar confiança i per no donar ales als que pensen que una altra ensopegada blaugrana podria fer més profunda la ferida i menys àmplia la diferència sobre el segon i tercer classificat.

I és que el Barça no només necessita afrontar el partit contra el Milan amb les cames fresques sinó que reclama tenir la ment clara. I una peça determinant per fer-ho és Xavi Hernández. El migcampista, baixa per un trencament muscular al bíceps femoral, va exercitar-se divendres al mateix ritme que els seus companys i podria estar recuperat per jugar dimarts a la Lliga de Campions. Fins i tot podria seure a la banqueta contra el Dépor. Amb qui no podrà comptar el tècnic és amb Marc Bartra, que pateix un esquinç de grau 1 al lligament lateral intern del genoll esquerre i s’estarà de baixa el central del planter rondarà els 7 o 10 dies.

La baixa és significativa perquè limita les opcions de fer rotacions del cos tècnic. En la seva compareixença, Roura no va aclarir si pensa donar molts minuts de descans als habituals titulars perquè insistia en la necessitat de guanyar i puntuar. L’única absència assegurada serà la de Valdés, sancionat. Pinto estarà sota pals i el seu lloc a la banqueta l’ocuparà el porter del filial, Jordi Masip, que ja va participar en l’entrenament i que debutarà en una convocatòria amb el primer equip.

El Deportivo, d'altra banda, arriba a Barcelona sense el seu golejador, Riki, que encara arrossega molèsties musculars. A més, el tècnic Fernando Vázquez no podrà comptar amb Carlos Marchena, baixa per sanció, ni amb els lesionats Ze Castro i Bezerra.

stats