Publicitat
Publicitat

Barça

La motxilla fa 4,31 metres d'alçada

El Barça exhibeix la motxilla més gran del món al Camp Nou

A l'acte d'inauguració han assistit dos jugadors del Barça B, Sergi Gómez i Kiko Femenía, l'entrenador de la secció d'hoquei sobre patins, Gaby Cairo, i els exjugadors de bàsquet Manolo Flores i Roger Esteller

La motxilla més gran del món, validada pel Llibre Guinness dels Rècords, s'exhibeix des d'aquest divendres al Camp Nou, on els aficionats culers poden fotografiar-se amb aquest peculiar i enorme exemplar adornat totalment de blaugrana.

La "megamotxilla", com ha estat batejada pel club, fa 4,31 metres d'altura, 3,21 d'ample, és deu vegades més gran que una motxilla convencional, i manté tots els elements que la componen com les butxaques o cremalleres.

A l'acte d'inauguració, hi han assistit dos jugadors del Barça 'B', Sergi Gómez i Kiko Femenía, l'entrenador de la secció d'hoquei sobre patins, Gaby Cairo, i els exjugadors de bàsquet Manolo Flores i Roger Esteller.

La motxilla, que ha estat confeccionada durant un any, estarà exposada fins al 10 de setembre, i entre tots els aficionats que la signin i s'hi facin una fotografia se sortejarà un kit de material escolar per a la tornada al col·legi.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT