BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

El Barça, favorit a les porres del Congrés

Els blaugranes guanyen per golejada en les apostes dels parlamentaris. L'1 a 3 és el resultat que rep més suports entre els diputats de la cambra baixa

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça és el favorit per al partit d'aquest vespre al Bernabéu, si fem cas de les porres dels parlamentaris al Congrés dels Diputats. El fet que la cambra baixa estigui situada a Madrid no ha impedit que els diputats escullin per una àmplia majoria l'1 a 3 com el resultat més probable. En el bàndol madridista s'han destacat el president del Congrés, José Bono, i els portaveus dels dos grups majoritaris, José Antonio Alonso i Soraya Sáenz de Santamaría.

Abans d'entrar a la junta de portaveus, els diputats de tots els grups han omplert les seves travesses i el Barça ha aconseguit més suports. La diputada de CiU, Concepció Tarruella, s'ho ha pres tan seriosament que ha acudit a la sessió vestida de blaugrana. L'aposta de Tarruella és una victòria blaugrana per 1 a 3, resultat que també comparteixen el secretari general del grup socialista, Eduardo Madina, i els diputats Daniel Fernández (PSC) i Fátima Báñez (PP). El secretari general del grup popular, el català José Luis Ayllón, no concedeix al Madrid ni tan sols l'oportunitat de marcar un gol, i ha apostat per un contundent 0-2. La portaveu de CC, Ana Oramas, tampoc dubta que guanyaran els blaugranes, per 2-1, encara que adverteix que la victòria no serà fàcil. També s'inclina cap al bàndol blaugrana el portaveu d'IU, Gaspar Llamazares, això sí, després de deixar clar que el que ell de veritat hagués volgut és veure l'Sporting de Gijón a la final de la Champions. 



Pel que fa als del Madrid, en franca minoria, el president del Congrés, José Bono, ha confessat que no volia fer sang perquè ell, encara que és merengue, no és un "talibà contra ningú", així que ha vaticinat una victòria “justeta” del Madrid per 1-0. Bono espera contemplar el partit des de la llotja, ja que ha estat convidat pel president del club, Florentino Pérez. El portaveu del grup socialista, José Antonio Alonso, ha anat més enllà que Bono i ha apostat per un 3 a 1 a favor del Madrid, encara que tot seguit ha confessat que no ha estat gaire encertat amb les seves porres últimament. Per la seva banda, la portaveu del grup popular, Soraya Sáenz de Santamaría, ha pronosticat un 2-0 per al Madrid.

stats