Barça
Esports Barça 22/08/2013

El Barça fitxa Denis Suárez per al filial

El migcampista ha signat per quatre temporades i té una clàusula de rescissió de 12 milions, que passarà a ser de 35 si s'incorpora al primer equip

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça ha fet oficial la incorporació de Denis Suárez per a les pròximes quatre temporades a la disciplina del Barça B. El jugador, nascut a Salceda de Caselas, Pontevedra, arriba del Manchester City anglès i ha signat fins al 2017 amb una clàusula de rescissió de 12 milions, que passarà a ser de 35 milions si s'incorpora al primer equip.

El migcampista ha jugat amb el Manchester City les dues últimes temporades, on va arribar el maig de 2011 procedent de les categories inferiors del Celta de Vigo. Suárez és internacional espanyol en les categories inferiors, i recentment ha jugat en el Mundial sub-20 a Turquia, on es va enfrontar a Edgar Ié i Agostinho Cá, futurs companys seus.

Denis va debutar amb el Manchester City durant la gira americana de l’estiu del 2011 davant de Los Angeles Galaxy. El seu debut amb el primer equip 'citizen' va ser la temporada passada davant l’Aston Villa a la Capital One Cup.

stats