Barça
Esports Barça 10/07/2013

El Barça fitxa el porter Adrià Ortolà per al filial

El jove de 19 anys, procedent del Vila-real B, és internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola

Ara
1 min

BarcelonaAdrià Ortolà signarà contracte amb el Barça B aquest dijous per a les properes tres temporades, amb una clàusula de rescissió de 12 milions d’euros. El jove porter alacantí, de 19 anys, arriba procedent del Vila-real B i serà el primer fitxatge de la temporada 2013-14 per al filial barcelonista.

El nou reforç del Barça B, nascut a Xàbia el 20 d’agost del 1993, ha estat internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola i ha aconseguit dos Europeus sub-19 i un Subcampionat Europeu sub-17. A més, Ortolà va estar a la llista de convocats del seleccionador Julen Lopetegui per disputar el Mundial sub-20 que s’està jugant a Turquia i on el combinat estatal va ser eliminat als quarts de final davant l’Uruguai a la pròrroga.

Segons explica el Barça a la seva web, Ortolà és un porter amb molta projecció i grans qualitats en el joc aeri. A més, és bo en l’1 contra 1 i mostra grans reflexos. Una de les qualitats més valorades de l’alacantí és el seu domini del joc amb els peus, tan important per la manera de jugar del Barça.

stats