Barça
Esports Barça 01/05/2012

El Barça podria fitxar Jordi Alba abans de l'Eurocopa

Una de les primeres prioritats per reforçar l'equip blaugrana de cara a la temporada que ve és la incorporació del polivalent jugador del València, en una operació que podria fer-se abans del juliol

Ara
1 min
Jordi Alba celebrant el segon gol del València davant del Rayo

BarcelonaJordi Alba és una de les prioritats de la secretaria tècnica del Barça, segons publica el diari 'Marca'. El jugador arribaria al club blaugrana per reforçar la posició de lateral esquerre, i cobreix perfectament les exigències de la plantilla, perquè també es pot adaptar a altres posicions com la d'extrem.

La xifra del traspàs rondaria entre els 10 i els 15 milions d'euros, però el Barça està mirant de fer les negociacions ràpidament per evitar que el jugador, que entra en els plans de Del Bosque per jugar l'Eurocopa a l'estiu, pugui revaloritzar-se si fa un bon paper amb la selecció espanyola. Tampoc el València vol endarrerir gaire l'operació per evitar que una lesió trenqués una venda que necessita per millorar la seva delicada situació econòmica.

Segons la publicació madrilenya, el Barça disposa de poc més de 20 milions d'euros per fitxar, una quantitat que exigeix que la compra de Jordi Alba sigui per un preu inferior al que, ara per ara, demana el València.

stats