Barça
Esports Barça 14/12/2010

L'exblaugrana Gabri valora positivament l'acord del Barça amb la Fundació Qatar

Gabri ha parlat al programa Esports COPE per donar la seva visió de l'acord que recentment s'ha signat, aprofitant que des del maig de 2010 juga a la lliga de Qatar

Redacció
2 min

BarcelonaGabri Garcia va marxar del FC Barcelona després de 7 temporades, amb destí Àmsterdam. Va jugar a l'Ajax amb força èxit des del 2006, fins que el maig de 2010 va decidir fer les maletes i fitxar per l'Umm-Salal Sports Club de la lliga qatariana. Als micròfons de la cadena COPE, ha dit que no veu "cap problema a nivell de drets humans, Qatar és un país que cada cop s'obre més, i les dones poden fer més coses". Ha explicat, a més, que en els mesos que porta vivint allà no ha vist "coses estranyes" i que la seva dona i els seus fills es mouen "amb normalitat".

"Econòmicament és un acord perfecte pel club, no hi ha discusió. Els estrangers no tenim cap problema, vivim bé, ens han acollit bé, però en alguns casos sí que pot ser que es vulnerin certs drets de la dona, tot i que el país s'està obrint", ha repetit. L'exblaugrana ha valorat la creixent afició del futbol a l'emirat àrab: "Els encanta el futbol, cada vegada hi ha més gent als camps, es veuen els partits de la lliga espanyola i són molt fanàtics. El cert és que fins ara hi havia més seguidors del Reial Madrid però això està canviant".

Per acabar, ha reconegut que la Pilota d'Or "és un reconeixement al Barça, a la Masia, al futbol base i s'ha d'estar content". Qualsevol dels tres, ha dit, "es mereix el premi". "Amb Xavi és amb qui més temps he compartit, i encara tinc contacte amb ell i em faria il·lusió que el guanyés, però Iniesta i Leo també se'l mereixen". Sobre el dolç moment que viu el seu exequip, ha assegurat que "és el millor Barça" que ha vist i que "domina totes les facetes del joc i és un goig veure'ls jugar".

stats