Esports Barça 29/09/2019

El Barça guanya a Sevilla i es manté líder (0-2)

Jenni Hermoso i Asisat Oshoala, golejadores a l'estadi Jesús Navas

M.m.

BarcelonaDesprés d’accedir als vuitens de final de la Champions, el Barça ha arrodonit la setmana a Sevilla, on s'ha imposat per 0-2. Manté així el liderat de la Lliga Iberdrola amb els mateixos punts que el Deportivo. Els gols de Jenni Hermoso i Asisat Oshoala, al tram final de la primera i de la segona part, han permès a les noies que entrena Lluís Cotrés sumar el tercer triomf seguit i tancar amb nota un mes de setembre exigent.

El partit a l’estadi Jesús Navas ha estat més complicat del previst per a les blaugranes, que han dut la iniciativa però han hagut d’esperar fins al final per assegurar els tres punts. El Sevilla, defensiu i ben endreçat, ha frustrat els atacs inicials, i no ha sigut fins al minut 38 que Hermoso ha pogut rematar una centrada de Mariona per obrir el marcador.

Amb una Sandra Paños molt segura sota els pals, refusant els atacs del Sevilla, el duel l'ha sentenciat Oshoala a falta de tres minuts, quan ha pres la pilota a la portera rival i ha marcat sense oposició. Després d’una setmana de descans, les blaugranes jugaran d’aquí quinze dies al camp de l’Sporting Huelva, tretzè classificat de la Lliga.