Barça
Esports Barça 14/08/2012

El Barça ja ha habilitat les 29 portes per als fumadors que vulguin sortir durant els partits

El Club havia prohibit fumar a l'estadi −tant als passadissos interiors com a les graderies−, però fins ara els fumadors no podien sortir del recinte i tornar a entrar

Ara
1 min
El club ja ha habilitat les 29 portes de sortida FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça estrenarà aquest cap de setmana, en el primer partit de Lliga contra la Reial Societat, la possibilitat que els aficionats puguin sortir i tornar a entrar al Camp Nou durant els partits. Una mesura que va adreçada, principalment, als fumadors, que tenien prohibit encendre cap cigarreta al recinte. El problema era que tampoc tenien l'opció de sortir al carrer –ja que si ho feien, no se'ls permetia tornar a entrar–. Aquest dissabte ja hi haurà instal·lats els 37 torns en 29 portes temporals habilitades especialment per als fumadors.

Les portes per sortir fora del recinte del Camp Nou durant el partit estaran senyalitzades amb un rètol de color groc on es podrà llegir "Sortida temporal". La persona que vulgui sortir i entrar posteriorment a l'estadi, haurà d'utilitzar el seu abonament o entrada. Es podran consultar els números de porta més propers a la localitat als díptics que s'entregaran als assistents i també als cartells que hi haurà en punts estratègics del Camp Nou.

stats