Barça
Esports Barça 24/05/2011

El Barça ofereix un autocar als socis que hagin contractat l'avió amb l'agència del club

L'alternativa de l'autocar s'ha de contractar abans del dijous a les 19h, i sortirien el divendres al matí (9h), però si al final els avions poden volar el dissabte, l'agència Halcón Viajes no tornarà els 190 euros que costarà el desplaçament per carretera. El preu de les entrades la UEFA no les tornarà en cap cas

Albert Solé
2 min
Els usuaris de la R2 han de fer el recorregut entre Vilanova i Sitges amb autocar.

BarcelonaEl Barça ha explicat aquesta tarda tot el pla que ha previst conjuntament amb l'agència de viatges oficial del club en el cas que el dissabte es tanqui l'espai aeri europeu. Per començar l'equip no tindrà cap problema ja que avui mateix a les 22h agafarà un avió cap a Londres (dos dies abans del que estava previst), i si aquesta tarda mateix ja no poguessin volar, agafarien un Talgo fins a París i l'Eurostar fins a Londres.

El cas més problemàtic és el de l'afició, que no té l'opció de marxar tres o quatre dies abans a Londres per evitar-se el problema del tancament de l'espai aeri per culpa del núvol de cendra del volcà islandès. El Barça ha previst tres opcions per als socis que hagin contractat ja el vol amb avió que surt i torna el mateix dissabte de la final, entre les quals hi ha la possibilitat de contractar plaça en un autocar que sortiria el divendres al matí (9h) de Barcelona a un preu de 190 euros, però que la data límit per fer-ho és el dijous a les 19h.

Opció A: No fer canvis, esperar que l'espai aeri no es tanqui i viatjar amb avió tal com està previst. El soci que esculli aquesta opció ha de saber que corre el risc que si al final es tanquen els aeroports el divendres o el dissabte, no podrà anar a Londres amb l'autocar. En aquest cas, però, li tornarien els diners del vol, no de les entrades.

Opció B: Reservar una plaça d'autocar per si de cas. Els socis que no vulguin córrer cap risc i es vulguin assegurar la presència a Wembley el dissabte, poden reservar una plaça d'autocar que sortiria divendres al matí (9h) i tornaria just acabat el partit (una durada d'unes 16 hores), i que costaria 190 euros. En el cas que es decideixi agafar l'autocar i finalment no es tanqués l'espai aeri, no es tornaria el preu de l'avió. I en el cas que al final el núvol de cendra escampés i el divendres s'assegurés que es pot volar amb avió segur el dissabte, Halcón no tornaria els 190 euros de l'autocar contractat.

Opció C: Descartar l'avió i l'autocar i anar a Londres per compte propi, en cotxe, autocar particular, o en tren.

Tant en el cas dels aficionats de l'opció B que viatgin amb autocar, com els de l'opció C que no agafin els seus cotxes particulars, si al final el dissabte a la nit hi ha l'espai aeri obert, el viatge de tornada el podran fer en avió tal com tenien previst.

I per als socis que no tenien contractat el viatge a Londres amb l'agència oficial del club i tenien vols en avió reservats pel seu compte, també tenen l'opció de contractar una plaça en els autocars que sortiran el divendres al matí. En aquest cas el preu seria superior (250 euros) amb places limitades. Només tenen una plaça a l'autocar assegurada els socis que havien contractat el viatge amb Halcón.

stats