Esports Barça 04/01/2012

Els jugadors del Barça visitaran els nens dels hospitals de Barcelona aquest dijous

El Barça ha confirmat avui que serà aquest dijous, dia 5, al migdia, quan els jugadors del primer equip i alguns directius facin la tradicional visita als hospitals

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de l'entrenament amb públic al Miniestadi, els jugadors es desplaçaran a partir de les 13.30 hores en diferents autocars a set hospitals diferents.

Els hospitals que visitaran són: Hospital de Barcelona, Vall d'Hebron, Sant Joan de Déu, Sant Pau, Hospital del Mar, Hospital Trias i Pujol i Hospital de Nens de Barcelona. No serà fins al mateix dijous quan el Barça informarà de quins jugadors aniran a cada hospital.

11.146 entrades per al Miniestadi

L'entrenament obert al públic de moment ja ha venut unes 11.146 entrades. Els socis podran accedir a l'entrenament a portes obertes de forma gratuïta (amb un màxim de tres entrades per carnet), mentre que la resta d'aficionats han de pagar 5 euros per entrada. Es podran adquirir també durant el dia 4, de les 8.30 hores a les 17 hores, a les taquilles principals. I és que només queden menys de 3.000 entrades disponibles.

Les portes del Miniestadi s'obriran a les 10 hores. És important saber que no es podrà aparcar ni al Miniestadi ni tampoc al Camp Nou.

stats