BARÇA
Esports Barça 20/10/2011

Sandro Rosell: "Avui inaugurem un somni que va començar fa 32 anys"

El president del Barça diu que a la Ciutat Esportiva li faltava "aquesta joia" i fa un repàs de tots els passos que els antics presidents van haver de fer fins arribar a la inauguració d'aquest dijous

Ara
1 min

Sant Joan DespíSandro Rosell, president del Barça, també ha parlat durant la inauguració de la nova Masia. El dirigent, que hi ha assistit acompanyat de tota la seva directiva, ha explicat que per al Barça, la Masia és "el pal de paller".

"És un somni que ja va començar fa 32 anys, amb la Masia de Can Planes. El president Núñez va comprar aquests terrenys, el president Gaspart va requalificar-los, el president Laporta va acabar la Ciutat Esportiva, però ara ens faltava aquesta joia, la Masia", ha resumit Rosell.

El president blaugrana ha destacat la importància que tindrà aquest edifici: "És on nosaltres creem i criem els futbolistes, però sobretot a les persones, a les que traspassem els valors de l'ADN blaugrana".

Respecte el nou edifici, Rosell ha explicat: "És un edifici modern i no té res a veure amb la Masia tradicional catalana. Tot i això, intentarem que el caliu que es respira en una masia catalana es visqui també aquí. Estic segur que els tècnics ho aconseguiran".

stats