BARÇA
Esports Barça 20/10/2011

Amor: "L'any 79 vam donar un pas endavant i avui en donem un altre, però molt més gran"

El director del futbol formatiu del Barça recorda la seva etapa viscuda a La Masia i també té unes paraules per a Oriol Tort, a qui aquest nou centre homenatja

Ara
1 min

Sant Joan DespíGuillermo Amor ha estat un dels protagonistes de la inauguració de la nova Masia. El director del futbol formatiu del Barça ha recordat el seu pas per l'antiga Masia. "Avui és un dia d'alegria, jo el dia del tancament de l'antiga vaig sentir tristesa. Allà vaig passar vuit anys, és una etapa que et forma com a persona", ha explicat Amor, que ha destacat la importància d'un dia com el viscut avui: "L'any 79 vam donar un pas endavant i avui en donem un altre, però molt més gran, i de ben segur es veurà en el futur".

Amor també ha volgut tenir un record per a Oriol Tort. "Era una persona molt noble, molt bona, molt humà. Sempre em preguntava que com estava el de Benidorm. Estava sempre preocupat per les famílies, per nosaltres... i futbolísticament tenia un ull per veure jugadors que no tenia ningú. Ell s'equivocava poques vegades".

stats