Barça
Esports Barça 15/03/2011

El Barça iniciarà una campanya per allunyar el tabac del Camp Nou

Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del club català, ha avançat aquest migdia que l'objectiu és aconseguir un estadi lliure de fums

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El FC Barcelona vol convertir el Camp Nou en un espai sense fum, i per això la seva junta directiva va aprovar ahir a la nit una campanya de conscienciació perquè els aficionats deixin de fumar a l'estadi.

'Camp Nou sense fum', com s'ha batejat aquesta iniciativa, pretén promoure "els valors de la salut, de l'esport, del respecte i de la protecció dels menors", segons que ha explicat Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del club.

De moment, i en aplicació de la llei antitabac que recentment ha entrat en vigor, el club "no permetrà fumar als passadissos del Camp Nou", ha avançat Freixa.

Paral·lelament a aquesta prohibició, emparada per la llei, el Barça portés a terme diferent accions de recomanació i conscienciació perquè els socis no fumin tampoc a les grades.

L'objectiu és "portar a la pròxima assemblea de compromissaris la decisió de la prohibició de fumar en tot el recinte de l'estadi a partir de la temporada que ve", ha anunciat el portaveu de la junta.

stats