Barça
Esports Barça 10/07/2012

El Barça invertirà 8,2 milions d'euros en reformes aquest estiu

El projecte principal és la construcció de la nova seu de l'àrea social, però també es canviarà la gespa del Camp Nou i es faran obres als vestidors del Palau Blaugrana

Ara
2 min
Imatge virtual de la nova Sala París del Barça

BarcelonaEl Barça invertirà 8,2 milions d'euros aquest estiu per reformar l'estadi del club i dotar l'entitat de nous i millors equipaments. El projecte principal que es du a terme és la construcció de la nova seu de l'Àrea Social –que estarà enllestida a la tardor–, però també es canviarà la gespa del Camp Nou i es faran obres als vestidors del Palau Blaugrana, entre altres.

Jordi Cardoner, vicepresident de l'àrea Social, i Jordi Moix, directiu responsable de l'àrea de Patrimoni, han explicat aquests canvis en una conferència de premsa que s'ha fet al Camp Nou.

Nova Àrea Social

Les obres d'aquest nou equipament ja estan començades, i la seu serà on abans hi havia el Blaugrana-2. També, les seus de l'OAB, l'OAP i l'OAE, i la nova Sala París, de 716 metres quadrats i amb capacitat per a 620 persones. A més, s'ampliarà la botiga del club.

Tot plegat tindrà un cost de 2,45 milions d'euros. "No buscàvem fer una obra nova, sinó rehabilitar un espai, i amb una inversió que no sortís de mare", ha dit Jordi Moix.

Millores al Camp Nou

Aquest estiu també s'està treballant a l'estadi blaugrana. Un dels punts principals serà el canvi de la gespa, que es començarà a realitzar el 22 de juliol. A més, també es faran millores al túnel de vestidors i es milloraran els accessos, el pàrquing i la il·luminació exterior, entre altres.

El cost total al Camp Nou serà de 1,24 milions, més 250.000 euros del canvi de la gespa

Palau Blaugrana

Segons ha explicat la directiva, el club necessitava fer obres al Palau Blaugrana per millorar la sortida d'emergència. I, aprofitant l'avinentesa, també es faran altres inversions en aquest espai poliesportiu del club.

Es remodelaran 700 metres quadrats de la zona dels vestidors i també es guanyaran 700 metres quadrats per sota la botiga, on s'ubica actualment l'OAB. També hi haurà despatxos nous per als tècnics, es remodelaran els vestidors, la zona per als equips rivals i la zona d'àrbitres, i es farà una sala de premsa nova. Tot plegat s'acabarà a mitjans de setembre, després que el Barça hi hagi invertit 1,7 milions d'euros.

Ciutat Esportiva

Per últim, a la Ciutat Esportiva del club es farà el canvi integral de la gespa al camp d'entrenament el Primer Equip –del 27 juny al 9 juliol–. També s'ampliarà el gimnàs, els vestidors dels equips inferiors i es canviarà la gespa artificial.

Aquestes inversions tindran un cost de 1,72 milions d'euros. A més, el Barça també farà altres petites reformes –al Miniestadi, a la pista de gel, a oficines...– que tindran un cost de 830.000 euros.

stats