BARÇA
Esports Barça 26/07/2011

El Barça posa en marxa l'aplicació que permet saber els llocs on es poden veure els partits de l'equip

El FC Barcelona ha posat en marxa el FCB Watch, una nova aplicació d'iPhone que permet conèixer, mitjançant el telèfon mòbil, els pròxims partits del Barça i els locals públics on es pot veure la retransmissió

Redacció
1 min
FCB Watch, l'aplicació d'iPhone per conèixer on pots veure els partits del Barça

BarcelonaFCB Watch funciona com una xarxa social de seguidors barcelonistes, a través de la qual comuniquen on estan veient el partit o on el veuran. D’aquesta manera, altres aficionats que busquin un local per veure el partit el podran trobar geolocalitzant-se. Aquesta aplicació de mòbil és totalment gratuïta i per baixar-la a l'iPhone cal accedir a l'iTunes i descarregar-la a l'enllaç d'iTunes.

Un cop descarregada, els usuaris de l’aplicació que vulguin trobar un lloc per veure el partit hauran de seleccionar el partit amb el FCB Watch a través de l´opció "Search" (buscar), indicar la destinació i, tot seguit, el telèfon els facilitarà tots els locals on es pugui veure el partit. Tots aquells que ho desitgin podran confirmar, a través del botó "Event Confirm" ("confirmació de l’esdeveniment") que en un local es pot veure el partit. Una vegada un local ha confirmat que farà el partit, podem confirmar que hi anirem, amb "I’m attending" ("hi assistiré") o que ja hi som, fent un "Check in" ("comprovació").

Si un usuari vol demanar que un bar faci un partit, pot utilitzar l’opció "Request" ("sol·licitud"). D’aquesta manera, farà saber al propietari del local que els seus clients volen veure els partits del Barça. L'opció "Favourites" permetrà idenfiticar els locals preferits i l´usuari podrà rebre notificacions de promocions del local, així com tenir accés a la planificació dels partits que tinguin previst retransmetre.

stats