COPA DEL REI
Esports Barça 09/11/2011

El Barça visita l'Hospitalet, en un partit entre el respecte i la il·lusió

Els blaugranes visiten l'estadi de la Feixa Llarga (22 hores, TV3 i La Sexta), on els espera un Hospitalet molt motivat en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei

N. García
2 min
L'entrenador de l'Hospi, Jordi Vinyals, es mira els seus jugadors després de l'entrenament de dimarts. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaEl Barça s'enfronta aquesta nit a l'Hospitalet (22 hores, TV3 i La Sexta) en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Sobre la gespa de l'estadi de la Feixa Llarga s'enfrontaran el respecte amb la il·lusió. El respecte de l'equip de Guardiola, que tot i jugar contra un conjunt de Segona Divisió B (dues categories per sota de la seva) va dir que els seus jugadors no tenen un excés de confiança. I la il·lusió dels jugadors de Jordi Vinyals, que es podran enfrontar al Barça amb la intenció de fer història.

El Barça arribarà a la Feixa Llarga sense els internacionals sud-americans, que ja han marxat concentrats amb les seves seleccions (Messi, Mascherano, Adriano, Alves i Alexis). És per això que Pep Guardiola només pot disposar de 13 jugadors del primer equip i per completar la convocatòria n'ha cridat cinc del filial: Sergi Roberto, Tello, Jonathan dos Santos, Rafinha i Deulofeu.

A més, aquest dimarts al matí es va saber que finalment Cesc Fàbregas sí que podrà jugar. El migcampista d'Arenys estava citat avui a les 9 del matí a Bilbao per declarar en la vista judicial per la demanda que el seu exagent, Joseba Díaz, ha interposat en contra seva, però Cesc finalment podrà declarar des de Barcelona per videoconferència.

De la seva banda, el tècnic de l'Hospitalet, Jordi Vinyals, planteja el partit com un premi als seus jugadors. És per això que ha decidit que tots siguin titulars en un dels dos partits contra el Barça. "El Pep pot estar tranquil. Vaig prometre als jugadors que si ens tocava un equip de Champions tots tindrien 90 minuts, i que els que són més veterans, que potser no tenen més opcions de jugar al Camp Nou, jugaran allà", va reconèixer ahir Jordi Vinyals. Així doncs, aquesta nit alinearà un equip pràcticament format per jugadors joves. Tot i això, l'Hospi no renunciarà al seu joc, que l'ha portat a encadenar sis triomfs consecutius a la Segona Divisió B.

stats