BARÇA
Esports Barça 10/10/2011

El Grup Godó assegura que les notícies sobre Laporta responen a un "afany informatiu"

El director de comunicació del Grup Godó diu que està "fora de lloc parlar d'una conspiració entre el FC Barcelona i el Grup Godó"

Efe
1 min

BarcelonaEl Grup Godó ha negat ser l'instrument de l'actual junta directiva del Barça per orquestrar una campanya de desprestigi contra Joan Laporta, tal com ha assegurat l'expresident del club blaugrana, que ha anunciat "accions penals i civils" contra les dues entitats per aquest motiu.

El director de comunicació del Grup Godó, Màrius Carol, ha explicat que les notícies sobre Laporta publicades des de mitjans de comunicació d'aquest grup, especialment el diari La Vanguardia, "únicament responen a l'afany d'informar als seus lectors".

Segons Carol, el rotatiu barceloní ha publicat als últims dies "informació que li semblava rellevant", relativa a la suposada mala gestió de l'ara parlamentari català, quan va estar al capdavant del Barça. "Les informacions que donem, a vegades agraden i a vegades no, però estan sempre contrastades. Està fora de lloc parlar d'una conspiració entre el FC Barcelona i el Grup Godó, ja que han estat els propis socis del Barça els que han demandat el senyor Laporta".

A més, el portaveu del Grup Godó ha recordat que l'economista Xavier Sala i Martín, que va ser tresorer de Laporta durant la seva etapa al capdavant del club, "és col·laborador del diari, i fa vuit o deu dies va publicar un article defensant la gestió de la junta anterior", cosa que, al seu entendre, desmunta aquesta teoria de la conspiració.

stats