Barça
Esports Barça 18/12/2012

La junta del Barça no convocarà una assemblea extraordinària per votar la reforma dels estatuts

Toni Freixa ha explicat que encara tenen feina a fer amb el redactat definitiu, i que enlloc de fer-ne una monogràfica el primer trimestre de 2013 com havien anunciat, la votaran a l'assemblea ordinària del setembre o octubre

Albert Solé
1 min

BarcelonaDurant el primer trimestre de 2013 el Barça havia anunciat que convocaria una assemblea extraordinària monogràfica per debatre i votar la reforma dels estatuts del club, però Toni Freixa, portaveu de la junta, ha dit que queda anul·lada. "Ja tenim la proposta definitiva. Però no farem assemblea extraordinària, sinó que ho portarem a l'ordinària del setembre o l'octubre. Volíem fer-la en el primer trimetre de 2013, però ara hem de fer una feina des de la junta amb el text, i no ens volem fixar una data concreta per treballar amb tranquil·litat".

Reforma del Camp Nou

"Estem en una fase molt inicial, hem encarregat a unes empreses els estudis de viabilitat, i encara hi estan treballant"

Conveni amb la Federació Catalana de Futbol

Freixa també ha comentat que "el 2010 quan vam entrar ens vam trobar un conveni que va quedar congelat. En la junta de dilluns vam tancar-ne un altre, de 150.000 euros anuals a través de la Fundació cada any, fins el 2016, prorrogable cada any". Perquè?: "L'antenior conveni tenia una quantia massa elevada, però no m'agrada parlar de coses passades. L'important és que tenim una compromís amb la FCF i hem de col·laborar amb tot. El Barça com a part important de la Federació volem col·laborar amb la formació dels joves del futbol base".

stats