Barça
Esports Barça 02/11/2011

El Barça, líder del rànquing mundial de clubs per 38a vegada

La xifra obtinguda pel conjunt blaugrana suposa un rècord, ja que deixa per darrere l'AC Milan (37 ocasions), el Manchester United (33) i l'Inter de Milà (23)

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça ha aconseguit ser el líder per 38a vegada del rànquing mundial de clubs de la Federació Internacional d'Història i Estadística del Futbol (IFFHS), mentre que el Reial Madrid ha sigut el millor del món a l'octubre.

La xifra obtinguda pel Barça suposa un rècord, ja que deixa per darrere l'AC Milan, que ha sigut líder mensual en 37 ocasions. El Manchester United n'acumula 33 i l'Inter de Milà, 23.

El quadre blaugrana lidera la taula per davant del Reial Madrid i del United, mentre que el Vélez Sarsfield argentí ha pujat a la quarta plaça.

El millor club del món d'octubre ha sigut el Reial Madrid, per davant del Manchester City anglès. Tots dos van guanyar tots els seus partits de competició nacional i internacional durant el mes, però el quadre de José Mourinho va sumar quatre punts més i amb això va arribar a la puntuació mundial més alta.

El Reial Madrid no obtenia aquest lloc des de fa just un any, octubre de 2010. El Bayern Munic alemany va ser el millor de setembre i l'Atlètic de Madrid, de l'agost.

stats