BARÇA
Esports Barça 24/09/2013

El Barça es retroba amb les bones sensacions i goleja la Reial Societat (4-1)

Els de Martino han encarrilat el triomf a la primera part amb gols de Neymar, Messi i Busquets. De la Bella ha escurçat distàncies però Bartra ha fet el 4-1 final

Nuria García
Neymar rep les felicitacions dels seus companys després de marcar el seu primer gol a la Lliga / ALBERT GEA / REUTERS

BarcelonaEl Barça ha aconseguit un plàcid triomf contra la Reial Societat (4-1). Després que el partit contra el Rayo Vallecano a Vallecas iniciés un debat sobre si l'actual Barça havia canviat l'estil de joc, aquest dimarts els blaugranes han retrobat les bones sensacions i han golejat el conjunt basc al Camp Nou.

La Reial Societat ha avisat primer amb una rematada de Seferovic que ha picat al travesser en els primers minuts. A més, Busquets ha xocat amb Mascherano i li ha clavat els tacs de la bota a la cuixa. Després d'uns primers minuts de descontrol, el Barça ha fet el primer gol, obra de Neymar. Alexis ha centrat i el porter de la Reial i un dels centrals no s'han posat d'acord, i Neymar, que gairebé ha ensopegat amb la pilota, ha marcat el que és el seu primer gol a la Lliga (min. 4).

Tot just tres minuts més tard, Messi ha fet el segon. Neymar ha centrat i l'argentí s'ha llançat en planxa per rematar de cap i ampliar distàncies en el marcador. El Barça ha aconseguit el domini del partit i Busquets ha marcat el tercer (min. 22). Després que Messi hagi rematat al travesser i que la Reial refusés el perill, la pilota ha arribat a Busquets, que des de la frontal, amb una forta canonada, ha superat el porter Bravo.

Abans del descans, Mascherano ha demanat el canvi i Bartra l'ha substituït.

A la segona part, la Reial Societat ha retallat distàncies amb un gol de De la Bella aprofitant una errada defensiva de Piqué. El central barceloní no ha rebutjat bé i Agirretxe ha centrat perquè De la Bella, sol davant Valdés, marqués a plaer (min. 63). Però abans d'entrar en els últims deu minuts del partit, Bartra ha fet el quart. Messi ha arribat fins a la línia de fons i ha centrat enrere perquè Bartra fes el quart del Barça. En l'última jugada del partit, Alexis ha enviat un cop de cap al pal.